G’oudendag Vastgoed uw sleutel naar levenslang wonen

Wat betekent levenslang wonen?

Een levensloopbestendig appartement is een appartement dat bestemd is voor bijna iedereen en eenvoudig geschikt te maken is voor bewoning tot op hoge leeftijd of in het geval van fysieke beperkingen. De meerderheid van de kopers van appartementen zijn 50+ en deze groep kiest met name voor wonen met een levensloopbestendig karakter.

De overéénkomsten met een assistentiewoning?

Het gebouw en de appartementen voldoen aan dezelfde voorwaarden als die van een assistentiewoning. Dus brede gangen, geen drempels, automatische deuren, beddenlift, badkamer grenzend aan de hoofdslaapkamer, schuifdeuren en ruime terrassen.

Waarin verschilt levenslang wonen van een assistentiewoning

Het verschil met een assistentiewoning is echter dat het basispakket met alarmering, crisis/ overbruggingszorg en woonassistentie niet direct dient te worden afgenomen maar wanneer u dit (tijdelijk) nodig acht.

WONEN IN EEN APPARTEMENT
VAN G'OUDENDAG VASTGOED

Wij leggen de lat hoog als het om assistentiewoningen of levensloopbestendige appartementen gaat. Met ons eigen kwaliteitslabel, de gouden sleutel geven wij aan dat zowel de appartementen als zorg en diensten klasse zijn.

WAT BIEDT LEVENSLANG WONEN
VAN G'OUDENDAG VASTGOED?

Gerust en comfortabel wonen voor de rest van uw leven.
* dit is afhankelijk van het type project.

Comfortabele, royale appartementen met 1/2 slaapkamers

Ruime terrassen

Inkom met automatische deur en brievenbussen inpandig

* Ontmoetingsruimte met keuken, bureel & logeerkamer

Beddenlift

Badkamer en suite