Residentie De Geus
residentie de geus
Overpelt, Limburg, Limburgse Kempen
Direct in het centrum van Overpelt gaat Residentie De Geus gerealiseerd worden aan de Kloosterstraat/Ursulinenstraat. Op korte afstand van diverse voorzieningen zoals ’t Pelterke, Palethe en Pelle Melle. Het is een kleinschalig project verdeeld over 4 woonlagen en biedt 18 royale zeer goed afgewerkte "levensloopbestendige" appartementen. Elk appartement heeft een ondergrondse parking. Het gebouw beschikt over een zgn. beddenlift, een zeer ruime fietsenberging en afvallokaal op het gelijkvloers. De inkom is voorzien van een automatische deur met de brievenbussen inpandig.

Residentie De Geus heeft een eigentijdse maar tijdloze vormgeving door het gebruik van genuanceerde baksteenarchitectuur in verschillende metselverbanden. Het project werd functioneel uitgewerkt rekening houdend met de principes van het levenslang wonen. De appartementen zijn voorzien van een ruim terras, volledig ingerichte keuken, berging, gastentoilet en een aangepaste badkamer die direct gelegen is naast de slaapkamer.
Er zijn 14 appartementen met 2 slaapkamers, 2 appartementen met 3 slaapkamers en 2 appartementen met 1 slaapkamer. De bruto-woonoppervlakten variëren van 69m² tot 135m². Het gebouw voldoet eveneens aan de huidige EPB wetgeving.

WANNEER U EEN NOG RUIMER APPARTEMENT WENST DAN KUNNEN 2 APPARTEMENTEN SAMENGEVOEGD WORDEN.
meer details
4 verdiepingen
175m van het centrum
40% verkocht
okt/dec 2020
Aangemeld erkend

bekijk de brochure
Projectontwikkelaar
Projectontwikkelaar
Architect
Architect