Residentie Nieuwe Markt
residentie nieuwe markt
Overpelt, Limburg, Limburgse Kempen
In het centrum van Overpelt dichtbij de Markt en Palethe is Residentie Nieuwe Markt gelegen. Het is een kleinschalig project verdeeld over 3 woonlagen en voorzien van 16 instapklare en zeer mooi afgewerkte assistentiewoningen. Elk appartement heeft een ondergrondse parking en private berging. Het gebouw beschikt over een zgn. bedden lift, automatische deuren en de brievenbussen zijn voorzien in de hal.

Wenst u in de toekomst hier ook te gaan huren?
Schrijf u alvast in!
meer details
3 verdiepingen
250m van het centrum
90% verhuurd
juni 2018
Aangemeld erkend

Residentie Nieuwe Markt ontmoetingsruimte

De ontmoetingsruimte “Café Ensemble” is voorzien van een volledig ingerichte keuken en aangepast toilet. Ook hier is het noodoproepsysteem aanwezig. Aangrenzend ligt het bureel/logeerkamer. In “Café Ensemble” kan u andere bewoners ontmoeten onder het genot van een kopje koffie, worden regelmatig activiteiten georganiseerd en kan er gezamenlijk gekookt worden. Wanneer u iets te vieren heeft met familie en vrienden dan kunt u deze ruimte reserveren
Het bureel is toegankelijk voor de verpleging en woonassistent. Hier kan overleg plaatsvinden met bewoners en/of hun familie. Deze ruimte is zodanig ingericht dat het ook geschikt is als logeerkamer voor verpleging of familie. Het beschikt tevens over een douche en toilet.
bekijk de brochure