Wij zorgen goed voor u en uw thuis

g'oudendag vastgoed

Gespecialiseerd in levenslang wonen
Wij zijn als vastgoed makelaar gespecialiseerd in "levenslang wonen". Wij zijn bekend met de regelgeving van (erkende) assistentiewoningen en houden hier ook rekening mee bij de levensloopbestendige appartementen. Wij regelen het totale pakket van Aanvraag tot Zorg.

Verhuurservice

Wij verhuren uw assistentiewoning of appartement wanneer u dit eerst als investering ziet om er later eventueel zelf te kunnen gaan wonen. We stellen de huurovereenkomst samen, maken de plaatsbeschrijving op en zorgen voor de registratie hiervan, regelen de waarborg en de overname nutsvoorzieningen. Bij erkende assistentiewoningen werken wij samen met een beheersinstantie.
“Alles wat u nu… of straks nodig heeft regelen wij.”

Wij zoeken bouwgronden

Wij zijn altijd op zoek naar bouwgronden voor het ontwikkelen van assistentiewoningen of levensloopbestendige appartementen. Wanneer u dichtbij of midden in het centrum een mooie site heeft…laat het ons weten.
laat het ons weten

Voor de projectontwikkelaar of vastgoed makelaar

Als u net dat beetje meer wilt bieden
Wilt u zich als reguliere makelaar ook onderscheiden als “seniorenmakelaar G’oudendag” dan kunt u rekenen op onze expertise, huisstijl en het totale concept. Wenst u een project van assistentiewoningen te verkopen/verhuren? Presenteer deze dan via ons platform levenslang-wonen.be.
Bent u als projectontwikkelaar op zoek naar een vastgoedmakelaar die alles in huis heeft als het gaat over assistentiewoningen of wenst u uw project via ons platform levenslang-wonen.be te promoten? Dan gaan wij graag met u aan tafel om alle ins en outs te bespreken.