Alles wat u nu... of straks nodig heeft regelen wij

ZORG & DIENSTEN

Uw noden en zorg op uw maat
Conform de voorwaarden kunt u als bewoner van onze assistentiewoning rekenen op een vast servicepakket. In samenspraak met de woonassistent kunt u dit pakket (tijdelijk) uitbreiden met thuisverpleging, kinesitherapie, administratieve hulp, medicatie levering, boodschappen, huishoudhulp, vervoer, klusjes, maaltijden... Met zorg kiezen wij onze partners die u voorzien van de nodige zorgen en ondersteuning.
Als bewoner van een levenloopbestendig appartement heeft u geen vast servicepakket maar kan dit wel op ieder moment worden ingezet wanneer het (tijdelijk) nodig is. De woonassistent bekijkt dit samen met u als ook de optionele diensten.

vast servicepakket

Noodoproepsysteem 24/24

noodoproem systeem

Crisiszorg

Crisiszorg

Overbruggingszorg

Overbruggingszorg

Goedemorgenservice

Goedemorgenservice

Woonassistent

Woonassistent

Huismeester

Huismeester

crisiszorg & overbruggingszorg

Crisiszorg is een onmiddellijke en aangepaste interventie in geval dat u in een noodsituatie verkeert. Wanneer u aangepaste zorg nodig heeft als gevolg van de crisiszorg dan wordt overbruggingszorg geboden voor een korte periode. Zo krijgt u de tijd om zorg en hulp te zoeken die het beste bij u past.

goedemorgen service

Voor u en uw familie geeft het een gerust gevoel dat uw aanwezigheid elke dag wordt vastgesteld. Iedere ochtend vóór een bepaalde tijd dient u zich aanwezig te melden bij de centrale.
Wanneer er geen melding is ontvangen dan bellen zij met u. Wanneer er dan nog niet wordt opgenomen dan verwittigen zij een verpleegkundige die bij u een kijkje gaat nemen.
Bij levenslang wonen zijn zorg & diensten niet verplicht

Woonassistent

Als bewoner van een assistentiewoning kan u een beroep doen op de woonassistent. Zij heeft de dagelijkse leiding en is uw aanspreekpunt. Zij maakt u wegwijs door de residentie en toont wat een assistentiewoning allemaal te bieden heeft. Tijdens uw verblijf kan de woonassistent bijdragen om zorg en dienstverlening af te stemmen zodat u veilig en zelfstandig kan genieten van het wonen.
De woonassistent is één dagdeel per week aanwezig in de residentie. Daarnaast biedt zij ook een digitaal platform voor alle bewoners/eigenaars. Hier kunnen zij of hun verwanten communiceren, meldingen maken, bestellingen plaatsen…

Noodoproepsysteem 24/7

Wanneer u in een assistentiewoning gaat wonen, dan kiest u vooral voor een gerust en veilig gevoel. Bereikbaarheid 24/7 met een interventie wordt u immers gegarandeerd. Wanneer u in een noodsituatie verkeert dan komt u met één druk op de alarmknop in contact met de centrale. Via een spreek/luisterverbinding en op basis van een professionele triage bepalen zij welke interventie nodig is en zetten deze onmiddellijk in.

huismeester

Om u een gerust en veilig gevoel te geven wordt het onderhoud aan gemeenschappelijke delen en de tuin niet uitgevoerd door verschillende bedrijven maar door één vertrouwde persoon, de huismeester. Hij onderhoudt de gangen, ontmoetingsruimte, kelder, lift, trappenhal, tuin, zet de vuilzakken buiten… Wanneer u een privé klusje heeft dan kan dit op afspraak geregeld worden. 

Onze partners